Conclusions

El nostre treball tracta sobre com era la vida a la revolució industrial o els efectes posteriors d’aquesta. L’objectiu és contrastar la informació que nosaltres vam buscar amb la que ens han explicat els nostres familiars o coneguts als quals hem fet les entrevistes.

Primer vam aprendre, cercant informació arreu, sobre com era la vida de la gent durant la revolució industrial i després vam contrastar l’estil de vida d’algú que no ha viscut la nostra època com la vivim nosaltres amb el nostre dia a dia. Gràcies a les entrevistes que hem fet als nostres familiars, hem pogut veure i sentir de viva veu una vida molt diferent a la nostra, ja que son una font primària perquè és la vida que ells van viure.

Els resultats son bastant els que esperàvem i preteníem ja que més o menys tots sabíem coses de la vida dels nostres familiars. Potser ens ha sorprès alguna anècdota o alguna cosa que desconeixíem, però res molt desconcertant.

El nostre treball pensem que aporta bàsicament informació que certa gent pot desconèixer sobre molts aspectes que han canviat durant l’últim segle, sobretot, de la societat en la que vivim. La nostra recerca pot obrir portes de cara a futures investigacions perquè sempre es es pot aprofundir més sobre el tema i realment podria ser molt interessant saber-ne més.

Hem après coses de la vida dels nostres avis i pares i de la revolució industrial que no sabíem, hem après a fer un lloc web d’una forma una mica més professional que amb un Sites o un Wix i hem reforçat el treball en grup.